30.06.2010

FU

Dei siste vekene har eg fått ett slag i trynet kver j**** gang eg har åpna mailen min. Virkelig.. har dåke ikkje anna å gjere enn å rakke ned på folk dåke ikkje kjenner? Eg jobba virkelig med å ikkje la det gå innpå meg.

Vær så snill å slutt med det og ikkje rakk ned på andre folk. Det her seier eg til alle som nåken gang har sendt stygge maila, kommentara og lignande. Og til dåke som legger inn stygge kommentara i falskt navn - finnes ikkje meir patetiske folk enn dåke!

14 kommentarer:

 1. Altså.. Dei som seier sånt til deg, kjenner deg ikkje, og har derfor ikkje noke grunnlag for å seie noko som helst. Dei som kjenner deg ville nok aldri sagt noke sånt :) Altså.. Frå dei eg kjenner som kjenner deg har eg berre hørt positivt liksom! Folk gjer sånt berre på pur faen, berre for å lage kvalm. Heilt utrulig kor mykje faenskap som finns i verden..

  SvarSlett
 2. Folk er så patatiske. Ikke ta det til deg! Du virker som eg kjempe søt jente med ett stort hjerte!!! Håper de som kjenner deg forteller deg dette.

  SvarSlett
 3. Helt tragisk at folk faktisk kan ta seg til å gjøre noe slikt. Pass på å ikke la noe gå innover deg Terese. Jeg er overbevist at alt dritt som skrives til deg er helt motsatt i virkeligheten.

  Ha en finfin sommer ;)

  SvarSlett
 4. En ting til, jeg har hvertfall et veldig positivt inntrykk av deg gjennom bloggen din. Stå på!

  SvarSlett
 5. Sv: Det hadde vert kjempegreier :) Hadde faktisk god form heilt til eg blei litt "langtidssjuk" no då.. Så har liksom ikkje komt meg på spenst på ei stund no! Litt redd for saltima, for har ikkje rytmesans :)

  SvarSlett
 6. De er bare misunnelige! Håper de som kjenner deg forteller deg at du ikkje skal bry deg ..... for jeg vet det er når det kommer fra de det virker troverdig

  SvarSlett
 7. Tusen, tusen takk, fine folk! Dåke er fantastiske skal dåke vite :)

  @Annelin: Alle er redd for saltima i begynnelsen, men det går over! Og du trenger ikkje sååå masse rytme for saltima :)

  SvarSlett
 8. Hehe, veit. Men når eg seie eg ser ut som ein stranda kval når eg drive ting type aerobic, så er det egentlig ein underdrivelse :D Hadde nok klart meg etterkvart :)

  SvarSlett
 9. Mange av dei gjer det for å få deg til å føle deg like dårlig som dei gjer. Prøv å ikkje ta det til deg! :) For det eg veit, virka du som ei kjempejente!

  SvarSlett
 10. Terese, bare blås i alle kommentarene og mailene som er negative- Du er herlig ! :D

  SvarSlett
 11. Jeg skjønner ikke at de kan være slemme mot deg. Husker at jeg sendte deg historien min og jeg har aldri opplevd noen som har vert mer støttende og forstående!

  SvarSlett
 12. Skaff dere et liv, folk :-) Dere viser jo at dere har null peiling eller fornuftige ting å gjøre. Start der!

  Terese, du er en fantastisk person og en god venn - ikke la det gå inn på deg! <3

  SvarSlett
 13. Forbanna drittunga! DU ER BEST :D

  SvarSlett